Obradoiro de formación en cociñado de peixes e mariscos
-
Data
5 Decembro, 2018
-
Hora
4:30 pm
-
Sala Áncora
Sala Áncora
Hoxe mércores 5 de decembro, de 16.30 h a 21.30 horas na sala Áncora desenvolverase o “Obradoiro de formación en cociñado de peixes e mariscos”.
A entrada é libre, ainda que se require inscrición previa:
- No teléfono 649 876 614, ou
- Enviando un correo electrónico a obradoiroscocinamarinaortegal@gmail.com
O Grupo de Acción Local do Sector Pesqueiro A Mariña-Ortegal vai a levar a cabo uns obradoiros sobre técnicas de limpeza, desespiñado e cociñado de peixes e mariscos do territorio.
Os obxectivos desta acción son, ademais de darlle visibilidade ao GALP e ás súas axudas, o de dar a coñecer as posibilidades gastronómicas de produtos do noso mar como a pescada, o polbo, a xarda, o salmonete, o rape, berberechos e ameixas ou mesmo o bonito, por citar algúns. Ademais, daranse a coñecer distintas técnicas de limpeza ou desespiñado das especies. Os produtos do agro do propio territorio terán tamén o seu protagonismo nas guarnicións.